Projecten

Projecten U-Floor

Bij U-Floor hebben we door de jaren heen veel projecten afgerond, we hebben huizen voorzien van een duurzame vloer. In ons portfolio vind u de vloeren van huizen door heel Nederland en onze thuisbasis Vianen.

Vraag een offerte aan

Gietvloer projecten

Onze gietvloerencollectie bestaat uit het merk Remmers!

Een gietvloer is kleurvast waardoor de vloer tientallen jaren mooi blijft. Ook werkt een gietvloer geluiddempend, wat zorgt voor rust en een goede akoestiek in de ruimte. Gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en waterdicht en daarom eenvoudig schoon te houden.

Zo’n type vloer is een naadloze en onderhoudsarme vloer van kunststof. Het vormt de perfecte basis voor elke ruimte in huis, kantoor of bedrijf. Onze gietvloeren zijn leverbaar in diverse kleuren en dankzij de hoge belastbaarheid is een gietvloer ideaal voor showrooms en keukens.

Door de naadloze gietvloer heeft u geen last van vervelende voegen of naden en creëert u eenheid in de ruimte. Ook geeft het elke ruimte een moderne en strakke uitstraling. Ook niet onbelangrijk: een gietvloer werkt brandwerend.

PVC-vloer projecten

Onze PVC-vloerencollectie bestaat uit de merken: VivaFloors, Ambiant, Hebeta en Belakos!

Zo’n vloer is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden door de voelbare houtstructuur en heeft vele voordelen ten opzichte van een stenen of houten vloer. Een PVC vloer is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming en is onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, waterbestendig en brandwerend.

De vloer kunt u gewoon op een bestaande vloer leggen. Is de vloer ongelijk? Ook dan kunnen we een PVC vloer plaatsen. Met 40 verschillende kleuren en een variatie aan stijlen vindt u bij U-floor altijd een vloer die aansluit op uw wensen.