Gietvloeren

Onze gietvloeren zijn naadloos, slijtvast en hoog belastbaar. Gietvloeren zijn ideaal voor een modern en strak interieur.

Gietvloeren

De perfecte basis van de gietvloeren

Een gietvloer is een naadloze en onderhoudsarme vloer van kunststof. Het vormt de perfecte basis voor elke ruimte in huis, kantoor of bedrijf. Onze gietvloeren zijn leverbaar in diverse kleuren en dankzij de hoge belastbaarheid is een gietvloer ideaal voor showrooms en keukens.

Altijd als nieuw

Een gietvloer is kleurvast waardoor de vloer tientallen jaren mooi blijft. Ook werkt een gietvloer geluiddempend, wat zorgt voor rust en een goede akoestiek in de ruimte. Gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en waterdicht en daarom eenvoudig schoon te houden.

Handig en veilig

Door de naadloze gietvloer heeft u geen last van vervelende voegen of naden en creëert u eenheid in de ruimte. Ook geeft het elke ruimte een moderne en strakke uitstraling. Ook niet onbelangrijk: een gietvloer werkt brandwerend.

Gietvloeren door U-Floor

Bekijk alle projecten

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een PVC vloer, gietvloer of PVC traprenovatie. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragen
Stuur een e-mail